Over Ons

Café ’t Wachtje is een gezellige kroeg in de stijl van de jaren 60/70. Bij binnenkomst wordt de gezelligheid ervaren die past bij een kroeg met de gehele entourage. Een mooie ouderwetse bar, glazenkast aan de wand, leuke prenten aan de muur. Een prima onderhouden biljard die zuiver waterpas staat, gokkast en de nodige tafeltjes en stoelen en bovenal gezelligheid en een warm welkom.

J0hn Wouters eigenaar cafe t wachtje kroeg katwijkEigenaar John Wouters heet je van harte welkom in zijn kroeg, samen met een aantal van zijn stamgasten – afkomstig van Leiden tot Hillegom en natuurlijk de nodige Katwijkers – en nodigt je uit een lekkere versnapering of tussendoortje zoals een lunch te nuttigen.

Café ’t Wachtje is naast een gezellige kroeg tevens een zakelijke ontmoetingsplaats voor zakenlui die met elkaar in het midden afspraken, vaak dus in ’t Wachtje nabij de naastgelegen provinciale weg N206. De keren dat bedrijfsdirecteuren die met chauffeur om 07.00 uur een tussenstop komen doen voor kop koffie en een ontbijtje vormen geen uitzondering.

Ook weten veel bezoekers aan de musical Soldaat van Oranje – in het theaterhangaar op voormalig vliegkamp Valkenburg – ’t Wachtje te vinden. Vooraf nuttigt men vaak bij John een uitsmijter en komt men achteraf nog even een biertje doen voordat men naar het hotel of een Bed & Breakfast gaat om daar te gaan slapen.
Ook hebben diverse fietsclubs met ‘t Wachtje een vast adres voor een tussenstop. Bij mooi weer is er voldoende plaats op het terras in het zonnetje of onder de parasol.

Kortom, Café ’t Wachtje is een leuke kroeg met een rijke geschiedenis in authentieke stijl en verwelkomt jong en oud. Bekijk bij binnenkomst de kaart met vriendelijke prijzen en graag tot ziens aan de Tulpstraat.